Not for narrow-minded ;)

11 August 2011

"Growing old is mandatory, growing up is optional!"

Matori <3
Pre dve godine, na današnji dan, jedna Patofna je ubijala nervozu pred ispit na Facebook-u (don't we all?). Setila se da potraži jednog veseljka kojeg je poznavala još od osnovne škole. Onaj ukršten zagrižaj i vesele plave oke ispod gustih obrva nikad nije zaboravila. Samo, imala je jedan problem. Nije mogla da mu se seti imena. Samo nadimka. Panta. Niš' više.

Kuckala je Pantić, logično je l' te. I Dejan (to mu beše drug s kojim ga je uvek sretala). I ovako i onako. I... ma jok. Dok joj u News Feed-u nije izašlo obaveštenje: "Pera Perić (inače, zajednički im drugar) wrote on Nekitamo Pantelić's Wall". Klik tamo, profile picture i ..... EUREKA!

"U jeeeee, on je Pantelić, ne Pantić!"...
"On se zove Nekitamo, a ne Dejan?!"...
Aha, Nekitamo. Glavom i bradom. Sa sve ukrštenim zagrižajem. I friend request bi poslat. Koliko već sutradan, prihvatio ga je.

The rest is yet to come. And it's hilarious. Na momente, priceless. Biće jasnije kad budem pisala o dve leve noge. O "brate" momentima. O krofni sa prah šećerom i iskustvu sa Twilight sagom (sorry, Kreko, ali ne ponovilo se, mnogo loš film).

For now, let's call the rest - history.
Srećan rođendan, Panteliću!
3.0 version is out. Update in progress....
xx


P.S. Svi vi koji bi da bljucnete, slobodno. Danas je moj dan da budem Mekana Patofna.

2 comments:

Piskaralo said...

Ma jok šta ti je :)Niko ne može da bude stalno zao ili da se stalno prabi da je zao :)
Srećan MU rođendan.

Amelie said...

Zapravo je divno. A ko bi da bljucne nek se tornja! :))