Not for narrow-minded ;)

14 December 2010

Sreća, sreća, raaaaaaaaados'!

smrzotina
"Divan" dan...prosto "divan"..tek je počeo, a ima fore da se još bolje završi. Sad je entuzijazam opao, ali jutros...jutros beše na vrhuncu! Da, da! Kao morning wood mog dečka (Panteliću, feel free to blush), tako je kod mene u 7AM džangrizavost dostigla svoj dnevni peak!

Da je jutros polarni meda prošao mirijevskim parkom i on bi postao zimogrožljiv! Idem, onako zamotana, samo mi oke vire, kad nailazi neko detence, fura isto "ninja style"...pomislih: "Kad može dete bez grimase, šta tebi fali, kobilo jedna?", a onda mi se mozak smrzao. Kako sam stigla do faksa, i sad nakon par sati, ostalo je nerazjašnjeno. Nakanim se da ubrzam da ne zakasnim na vežbe iz restaurativne, a ono...bus mi ode ispred nosa - proklela sam ga do auspuha!


U razvijanju zamisli kako da se teleportujem do Bulevara i zaobiđem krkljanac u Vitezovoj Karađorđeve zvezde (ima li glupljeg imena za ulicu?) na ovu zimoću, Hamletovsko pitanje mi se samo nametnulo. Doduše, u malo modifikovanoj formi: skinuti rukavice i obrisati nos ili brisati nos rukavicama?! Ipak, Bog budale čuva, pa se Onaj o'zgo smilovao i poslao mi 46. A u busu? U tom konzerva pakovanju pronađoh svoje buduće zanimanje. Ma dajem oglas već sada - besplatno dislociram bubrege i pravim kajganu po GSP-u! A i ustupam mesta muškarčinama! Nisam feministkinja (furam brus i ostalo), ali zbog takvih đentlmena razmišljam o transformaciji u istu. Posle, dragi muškarci, kukate što Y hromozom odumire. Hello, he is long gone!
Da ne bude da raspaljujem po muškom rodu, ni mi žene nismo uvek jedno s mozgom. Na jutrošnja -3 stepena sam videla skroz montiranu curu.....u lanenim pantalonama!!!! Da ne ponavljam, pročitaj ponovo. Ja sam morala da pogledam više puta da mi dođe do mozga gde je njoj njen otišao! Beše mi krivo što sam stomatolog (tačnije, učim za jednog).....kako da joj dam uput za neuropsihijatriju? Kako moja buduća svekrva voli (a bez kredibiliteta) da kaže: "Sve ludaci!".

Ako popodnevni sati ne donesu nešto novo, ovo je sasvim dovoljno za moj intro. Ubuduće, kada to uslovi u vidu položenih ispita i kolokvijuma budu dozvoljavali, Zla Patofna će se širem web auditorijumu obraćati sa ovih strana. Za one koje u trenucima ludosti uhvati žal za studentskim danima, ako ima takvih. I za one koje je više nego mene mrzelo da ustanu datog jutra i dovuku se do faksa.
Uncensored & uncut from School of Dentistry University of Belgrade!

P.S. Sutra ranom zorom imam urologiju kod najvećeg lika sa KBC-a Zvezdara, prof. dr Miloševića. Dakle, frajeri, ide još jedno jutro..još jedna prilika da smestite Vaša malešna dupeta na prazno mesto u prevozu, ženi ispred nosa. Ne zaboravite da namažete labello! :P

6 comments:

Tatjana said...

A ovo je samo jedna pa(n)tofna ;-) A zamisli tek da si se obula! :D

Unknown said...

Nije, baš, sve tako crno! Ima još nas koji bi uradili sve, samo za jedan ženski osmeh!

Unknown said...

ej ja bih se ipak jos malo vratila na fax i na vezbe...samo da ne razmisljam o tome kako sam zavrsila THE STOMATOLOSKI ,ODRADILA STAZ , POLOZILA DRZAVNI I SAD CAMIM NA BIROU :)))

tako je lepo uciti i misliti kad ce taj divan dan dodele diplome :)))

Silver Flyer 85 said...

Е а како ја да опишем намрштено лице девојака кад им отворим врата, уступим место у бусу или пољубим руку...

zla patofna said...

Retki su takvi poput tebe. Ima ih, ali su u manjini. Ili to mene uvek zadesi šlj ekipa u GSP-u. :)

Silver Flyer 85 said...

Ma dobro je kad nije šnj ekipa :) Jeste da sam umeo po nekada taj moj bon ton da iskoristim kao početak neke priče :)))) ali jbg i ja imam dušu:D